Felgi renowacja / polerowanie Warszawa i okolice
Felgi renowacja / polerowanie Warszawa i okolice
Cześć,
zna ktoś jakieś zakłady w Warszawie i okolicach gdzie poleruja felgi ?
Wiele jest zakładów przeprowadzających renowację, ale nie wykonują polerowania.
Czy felgi po polerce też wymygają lakierowania ?
zna ktoś jakieś zakłady w Warszawie i okolicach gdzie poleruja felgi ?
Wiele jest zakładów przeprowadzających renowację, ale nie wykonują polerowania.
Czy felgi po polerce też wymygają lakierowania ?
Re: Felgi renowacja / polerowanie Warszawa i okolice
OK, znalazłem już.
www.fajna-felga.pl
Mogę wszystkim polecić, fachowa robota, krótkie terminy i w miare tanio
Efekt przedstawiłem w dziale showroom.
www.fajna-felga.pl
Mogę wszystkim polecić, fachowa robota, krótkie terminy i w miare tanio

Efekt przedstawiłem w dziale showroom.
He, he, moje też tam leżą
.
Czy polerowana powierzchnia była malowana lakierem bezbarwnym?

Czy polerowana powierzchnia była malowana lakierem bezbarwnym?
jest M3 E36 Turbo 425KM/572Nm było, teraz hgw ale więcej...
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
Nie były lakierowane, pan Marcin powiedział że nie robią się wtedy idealnie gładziutko jak lustro tylko powstaje taka "mgiełka". Chociaż takie nielakierowane będzie też ciężej utrzymać w czystości.
O to mi właśnie chodzi, jak masz nie lakierowane, "żywe aluminium" będziesz musiał je co jakiś czas odświeżać, bo będą śniedziały. Moje, ze względu na użytkowanie zimowe będą polakierowane.
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2
- Maros
- Auto: M5F10, M3E92, M3E46
- Kontakt:
Ale teraz pytanhie czy ten lakier nie będzie złaził...
-
- Kontakt:
Witam, koła były robione u mnie, pozdrawiam. Co do lakieru bezbarwnego kładzionego na wypolerowaną powierzchnię to tak będzię odchodził. Nie odchodzi jedynie klar kładziony piecowo. Jednakże efekt jest gorszy o około 20% i na ogół nie polecam tej opcji klientom. W odpowiednim dziale zamieszczę pełną ofertę włącznie ze zdjęciami felg wypolerowanych i lakierowanych oraz z cenami. Pozdrawiam.
Sorry ze odkopuje temat ale moze ktos wie jak złapac kontakt z tym człowiekiem Mr.Fajna-Felga od polerki. Niestety tel., email, gg nie odpowiaddająMr.Fajna-Felga pisze:Witam, koła były robione u mnie, pozdrawiam. Co do lakieru bezbarwnego kładzionego na wypolerowaną powierzchnię to tak będzię odchodził. Nie odchodzi jedynie klar kładziony piecowo. Jednakże efekt jest gorszy o około 20% i na ogół nie polecam tej opcji klientom. W odpowiednim dziale zamieszczę pełną ofertę włącznie ze zdjęciami felg wypolerowanych i lakierowanych oraz z cenami. Pozdrawiam.

RED DEVIL
Z tego co mi wiadomo kolega już się nie zajmuje renowacją felg.
- Venom
- Moderator
- Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
- Kontakt:
Tez tak slyszalem. Trzebaby poszukac kogos takiegoIdzik pisze:Z tego co mi wiadomo kolega już się nie zajmuje renowacją felg.

Poleruje tylko ranty czy zajmuję się również całymi felgami? Jakiś namiar?Venom pisze: Ja osobiscie w moich okolicach ma jednego goscia ktory mi robil renowacje moich felg M System II. Efekty mozesz obejrzec w moim watku z niebieska M5.
- Venom
- Moderator
- Auto: E34 M5, E34 M5T, E24 635CSi
- Kontakt:
Koles nie zajmuje sie tym na codzien, tzn nie zyje z tego - wiec tez nigdzie sie raczej nie oglasza. Ogarnia raczej miejscowy rynek. Polerke zleca komus kto ma maszyne a sam robi malowanie itp. Jesli bylbys bardzo zainteresowany to musialbym zapytac jak ze sprawami przesylki. Nie ukrywam ze z nim to moze byc problem - bo to koles niereformowalny... najlepiej jakbys mu te felgi do garazu przynioslMP pisze:Poleruje tylko ranty czy zajmuję się również całymi felgami? Jakiś namiar?Venom pisze: Ja osobiscie w moich okolicach ma jednego goscia ktory mi robil renowacje moich felg M System II. Efekty mozesz obejrzec w moim watku z niebieska M5.

Reasumujac jesli nie znajdziesz niczego to pomoge Ci sie z nim skontaktowac.
Odkopuje temat, bo mam do renowacji 4 felgi 18" z Mki.
www.renowacjafelg.pl - ostatnio słyszałem, że niektórzy nie byli zadowoleni z ich pracy....
Jakby miał kogoś do polecenia z okolic W-wy to chętnie się dowiem, gdzie można zawieźć felgi.
Oczywiście, chodzi o odzyskanie ori antracytu, czyli malowanie nie takie oczywiste
P.S. I tak pewnie na wiosne wrzuce 19" hehehe
www.renowacjafelg.pl - ostatnio słyszałem, że niektórzy nie byli zadowoleni z ich pracy....
Jakby miał kogoś do polecenia z okolic W-wy to chętnie się dowiem, gdzie można zawieźć felgi.
Oczywiście, chodzi o odzyskanie ori antracytu, czyli malowanie nie takie oczywiste

P.S. I tak pewnie na wiosne wrzuce 19" hehehe
Pozdrówka!
No właśnie z tym malowanie coś czuję, że będzie problem, nie jest to proste. Ja też swoję będę chciał odnowić.
Tu więcj na ten temat: http://www.m5board.com/vbulletin/e39-m5 ... shing.html
Tu więcj na ten temat: http://www.m5board.com/vbulletin/e39-m5 ... shing.html
było M5 E39x2, M5 E60x2
było M5 E39x2, M5 E60x2